Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
fryzury wieczorowe |
Witam! Polećcie mi salon fryzjerski gdzie robią ładne fryzury wieczorowe
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: fryzury wieczorowe |
Hair Club na dlugiej nigdzie indziej
|
|
Pani Ania w salonie A&K na Dmowskiego ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
zgadzam sie, tylko Pani Ania, ma salon obok solarium na dmowskiego ( po schodkach na gore) jezdzi na szkolenia i bardzo modnie czesze. nie wyglada sie potem jak z koszem na glowie jak po innych fryzjerkach ;)
|
|
wystarczy tylko spojrzec na Pania Anie i wiadomo ze mozna oddac swoje wlosy w jej rece :) pelna elegancja, a to o czyms swiadczy. Dba o siebie i dba o swoje klientki. Jesli wchcodzac do salonu widzimy ze fryzjerka ma na glowie cos co ciezko nazwac fryzura to tak jakby isc do dentysty ktory nie ma zebow ::D ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
Pani Emilko najlepsza specjalistka od fryzur wieczorowych jest p. Kasia na ulicy Sikorskiego w łomży ( schodkami w dół , mały salonik.)Proszę NIE POMYLIĆ Z SALONEM NA SIKORSKIEGO U DOBROWOLSKICH !!!!! :/ Pani Kasia ma katalog z fryzurami osób , które czesała.Naprawdę polecam [!] i do tego tanio bierze!!! :* WSZYSTKIM POLECAM TO NAJLEPSZA FRYZJERKA W ŁOMŻY!!! Kinga :)
|
|
Pani Emilko najlepsza specjalistka od fryzur wieczorowych jest p. Kasia na ulicy Sikorskiego w łomży ( schodkami w dół , mały salonik.)Proszę NIE POMYLIĆ Z SALONEM NA SIKORSKIEGO U DOBROWOLSKICH !!!!! :/ Pani Kasia ma katalog z fryzurami osób , które czesała.Naprawdę polecam [!] i do tego tanio bierze!!! :* WSZYSTKIM POLECAM TO NAJLEPSZA FRYZJERKA W ŁOMŻY!!! Kinga :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |