Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
UKS Jedynka Łomża |
Kto był na meczu z AZS AWF Warszawa?Jaki był wynik?Wielka prośba!!!Niech ktoś napisze jaki był wynik!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: UKS Jedynka Łomża |
1-3 dla Warszawianek
|
|
Dzeki Sokól
|
|
nie ma za co, a tak na marginesie to fajne te nasze siatkarki :)
|
|
Wiem wiem znam jedna.
|
|
A nawet dwie
|
|
a nawet trzy xD
|
|
OLABOGA ALE PODNIETA
|
|
Uczylem sie w klasie z polowa druzyny. serio ;)
|
|
???? dziki lomza
|
|
a co to za rozgrywajaca jakas nowa,pilki jej z rak wypadaly??/zna ktos???a co z karpińska-podobno ********* jest a jakis sledz za nia gra???mirek daj na luz i stawiaj na swoja,przeciez lepiej zgrane sa z nia dziewczyny!!!! dziki lomza
|
|
a co z ta rozgrywajaca karpinska???jakis sledz gra,.a nasza na lawie,a podobno lepsza jest!!!! dziki lomza
|
|
szycha. Co do doboru nowej zawodniczki to ma ona o wiele większe doświadczenie od prawie wszystkich pozostałych. Zgranie..... przyjdzie pora na to. Problem leży w zatwardziałości Trenera naszego. Z tego co słyszałem i sam dwa razy widziałem (przypatrywałem się treningom) to trener nie wprowadził prawie żadnych znaczących zmian. Trenując inną dyscyplinę sportu na szczeblu ogólnopolskim widzę niedociągnięcia. treningi są mówiąc szczerze i z przymrużeniem oka... ZA LEKKIE. Monotomia to jest to z czym walczy nowoczesna pedagogika i metodyka specjalna (taka która zajmuje się np nauczaniem np jednego przedmiotu/dyscypliny sportowej).
|
|
camel!!!!masz racje,ale ogladajac mecz czulem niedosyt.jesli bedziemy czekac az sie zgraja to bedzie......dol tabeli,a nam kibicom chodzi o to,by przynajmniej nie spadly.A to,ze trener ma stare metody to juz wiadomo od dawna,potrzeba nam dobrego technika,wtedy bedzie ok,pozdrawiam dziki lomza
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |