sobota, 19 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
UKS Jedynka Łomża

Kto był na meczu z AZS AWF Warszawa?Jaki był wynik?Wielka prośba!!!Niech ktoś napisze jaki był wynik!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: UKS Jedynka Łomża

1-3 dla Warszawianek

Dzeki Sokól

nie ma za co, a tak na marginesie to fajne te nasze siatkarki :)

Wiem wiem znam jedna.

A nawet dwie

a nawet trzy xD

OLABOGA ALE PODNIETA

Uczylem sie w klasie z polowa druzyny.

serio ;)

????

dziki lomza

a co to za rozgrywajaca jakas nowa,pilki jej z rak wypadaly??/zna ktos???a co z karpińska-podobno ********* jest a jakis sledz za nia gra???mirek daj na luz i stawiaj na swoja,przeciez lepiej zgrane sa z nia dziewczyny!!!!

dziki lomza

a co z ta rozgrywajaca karpinska???jakis sledz gra,.a nasza na lawie,a podobno lepsza jest!!!!

dziki lomza

szycha. Co do doboru nowej zawodniczki to ma ona o wiele większe doświadczenie od prawie wszystkich pozostałych. Zgranie..... przyjdzie pora na to. Problem leży w zatwardziałości Trenera naszego. Z tego co słyszałem i sam dwa razy widziałem (przypatrywałem się treningom) to trener nie wprowadził prawie żadnych znaczących zmian. Trenując inną dyscyplinę sportu na szczeblu ogólnopolskim widzę niedociągnięcia. treningi są mówiąc szczerze i z przymrużeniem oka... ZA LEKKIE. Monotomia to jest to z czym walczy nowoczesna pedagogika i metodyka specjalna (taka która zajmuje się np nauczaniem np jednego przedmiotu/dyscypliny sportowej).

camel!!!!masz racje,ale ogladajac mecz czulem niedosyt.jesli bedziemy czekac az sie zgraja to bedzie......dol tabeli,a nam kibicom chodzi o to,by przynajmniej nie spadly.A to,ze trener ma stare metody to juz wiadomo od dawna,potrzeba nam dobrego technika,wtedy bedzie ok,pozdrawiam

dziki lomza

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org