niedziela, 20 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Familia Nawrockich zawsze coś tam kojarzona z przestępcami , takiego chcecie prezydenta ?

Olgierd L., pseudonim Olo;
Grzegorz H., pseudonim Śledziu;
Patryk Masiak, pseudonim Wielki Bu;
Jarosław M. (dawniej S.), pseudonim Masa.

no i Nikodem Skotarczak, pseudonim Nikoś;

... lepszego towarzystwa już sobie nie umiał wybrać ?

------------------

teraz syn Daniel Nawrocki -

przeprowadził wywiad z przestępcą, ukazując go jedynie w pozytywnym świetle i nie wspomniał, za co Paweł B. został skazany.

Wywiad z Pawłem B. był pod tym względem wyjątkowy.

\"TYLKO U NAS! Jedyny wywiad z Pawłem (...) B. prosto z więzienia. Zawodnik High League opowiedział nam o kulisach swojego zatrzymania\" - tak promował tekst \"Dziennik Bałtycki\". - Usłyszałem zarzut oszustwa, na śmieszną kwotę 80 tysięcy złotych. Będąc w więzieniu moja firma jednoosobowa, w samym lutym zapłaciła 30 tysięcy samego VAT-u, nie licząc ZUS-u i innych opłat. Od lat wspieram domy dziecka i organizuję lub pomagam organizować licytacje charytatywne. Ten zarzut jest totalnym absurdem i kpiną - opowiadał Paweł B. w wywiadzie.

- W żadnym stopniu nie jestem ani nie czuję się winny. Zostałem oszukany przez gdańską prokuraturę - twierdził również w rozmowie z Nawrockim.

\"Czy polskie służby mogły zatrzymać celebrytę po jego powrocie do kraju? Tak. Nie ma w tym nic dziwnego, choć z całą pewnością zatrzymanie osoby rozpoznawalnej może rodzić wiele pytań\" - napisał z kolei od siebie syn kandydata na prezydenta.

Jak widać w powyższym, promocja gangstera !

obiektywny realista

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Familia Nawrockich zawsze coś tam kojarzona z przestępcami , takiego chcecie prezydenta ?

Słychać wycie? Znakomicie. xD
Boicie się go, robicie w gacie.
Wczoraj Wybiórcza napisała, że syn Nawrockiego był w więzieniu i ma jakieś powiązania z przestępcami. Tak, był jako dziennikarz Dziennika Bałtyckiego i robił wywiad z jakimś przestępcą. Każdy adwokat, prokurator czy sędzia zna wielu przestępców, a policjanci nawet z nimi rozmawiają.
A to, że matka Trzaskowskiego donosiła na kolegów ojca do SB tego nie napiszecie.

Re: Familia Nawrockich zawsze coś tam kojarzona z przestępcami , takiego chcecie prezydenta ?

Zarzut POlega na wybielaniu przestępcy, mieszkaniowego oszusta, a nie z POwodu samego wywiadu.

Czy sprawa mieszkania obciąża w pana/pani oczach Karola Nawrockiego jako kandydata na prezydenta? — zapytał IBRiS w badaniu przygotowanym dla \\\"Rzeczpospolitej\\\". 54 proc. wskazało, że \\\"zdecydowanie tak\\\", 15 proc., że \\\"raczej tak\\\", na odpowiedź \\\"raczej nie\\\" postawiło 11 proc., a na \\\"zdecydowanie nie\\\" — 17 proc. Odpowiedzi \\\"nie wiem\\\" udzieliło 3 proc. badanych.

Potencjalni wyborcy PiS są zbulwersowani aferą mieszkaniową Karola Nawrockiego — pisze \\\"Rzeczpospolita\\\". Wobec zachowania kandydata PiS krytycznych jest aż 64 proc. wyborców mających ponad 70 lat i 54 proc. mieszkańców wsi oraz 70 proc. mieszkańców małych miast.
W drugiej Nawrocki będzie musiał przekonać do siebie niezdecydowanych, wyborców innych kandydatów oraz tych, dla których PiS nie jest pierwszym wyborem przy urnach. I tu sprawa mieszkania może być moralną przeszkodą, żeby wesprzeć Nawrockiego. A pewnie wyjdą również inne sprawy.
Efekt mieszkania może być odłożony w czasie. Jeśli Nawrocki przegra, PiS będzie tłumaczyć porażkę \\\"nagonką\\\" na kandydata, ale sprawa będzie się ciągnęła nawet po wyborach, bo prezes IPN nie wyjaśnił szeregu wątpliwości.
https://wiadomosci.onet.pl/wybory/wybory-prezydenckie/nowy-sondaz-po-aferze-z-karolem-nawrockim-to-dla-niego-zla-prognoza/1sbvzdt?utm_source=livebar&utm_campaign=newsy_sg

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

: ) skoro partia kaczynskich gdy został tylko jednego z nich , gdy pozbył się brat brata Lecha wówczas mogła swobodnie przyjąć status rządzenia moskiewski i swobodnie przeorganizować się w mafię złodziejską to jaki rodowód może mieć kandydat PiS?

tylko Oszust obywatelski z korzeniami alfonsa i gangstera

120 lat zaborów, dwie wojny światowe, 45 lat ruskiej okupacji i 10 lat syfu kaczyzmu niczego się ten naród nie nauczyło. Niczego. Od wieków Kato-debile dają się upodlać.

Kaczorek raczej polegnie w tych wyborach. Jak dla mnie to jest naprawdę rzecz pewna niemal. Po tych wyborach PIS się rozpadnie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org