Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rzeczywistość wirtualna a realna |
Rzeczywistość wirtualna: Tusk - nikt mnie w Europie nie ogra. https://www.youtube.com/watch?v=dq_2ZbJXnv4 Rzeczywistość realna: https://tiny.pl/0m3-x675 Że jest leniem i sprzedajną szm**tą to już wiedzieliśmy, od Ryśka K. i Olka K. że jest rudą mściwą kanal*ą . Od Jarosława K. kim jest dla Niemiec chociaż tego się domyślaliśmy, od Jacka K. dowiedzieliśmy się że miał dziadka w Wermachcie, widzieliśmy też że jest brukselskim kamerdynerem . A teraz dowiedzieliśmy się że nie ma w sobie krzty takiej zaciętości, odrobiny łobuza i zwykłej dumy że nie będzie mnie tu szwab ustawiał i ja mu pokażę, a ten paluszek to sobie wsadź w d...... . Chyba prawdą jest, że Donald Trump przycisnął Niemców, żeby rzucili na pożarcie Tuska. ![]() Nie wątpię w moce Trumpa, ale mimo wszystko zachęcam wszystkich żeby masowo poszli oddać głos na Nawrockiego bo widać, że są stosowane teraz wszystkie chwyty przeciwko niemu i potrzebuje tego poparcia. — Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rzeczywistość wirtualna a realna |
Ale paplak @Lobo- Podlasie nie jest ciemne. Zaś katolicy nie potrzebują reklamy Pisma św. Więc ta twoja rzekoma katolickość jest rzekoma ... Tak więc paplak- nie jest „ten tegies” ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
Marek Chodorowski mówi jak będzie wyglądać wolna i suwerenna Polska bez ”sług Ukrainy” i innych narodów https://youtu.be/2LCo6hcO_Ww?t=4837 ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
Nie wklejaj tu wywodów tego przygłupa. Ja tu omawiam sprawy najważniejsze. https://www.youtube.com/watch?v=Bw3tucRKEIw — Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Generał Kellog pokazuje nam kto nie może zostać Prezydentem Polski a także uświadamia, że obecność Tuska w ostatnim spotkaniu w Kijowie to antypaństwowa działalność naszego obecnego premiera, który znów przekroczył swoje kompetencje. Tam powinien być prezydent Duda, a nie chłopak na niemieckie posyłki. Specjalny wysłannik USA ds. Ukrainy gen. Keith Kellogg, powiedział we wtorek w telewizji Fox Business, że wśród rozważanych rozwiązań wojny w Ukrainie jest umieszczenie europejskich sił na zachód od Dniepru z udziałem czterech europejskich krajów, w tym Polski. https://niezalezna.pl/polityka/wiceszef-mon-nie-wyslemy-zolnierzy-na-ukraine/543463 Prezydent Polski ma określone kompetencje. Jest między innymi głównodowodzącym Wojska Polskiego (w czasie pokoju) - -art.134 Konstytucji - oraz może postanowić o stanie wojny (lub zapobiec takiemu postanowieniu) - Art 116 Konstytucji. Prezydent może ogłosić powszechną mobilizację (art.136). Prezydent mianuje Naczelnego Dowódcę Sił Zbrojnych (art.134.2) i innych dowódców sił zbrojnych. Prezydent nie może zmieniać poglądów co chwilę i nie może się dawać publicznie pomiatać czy kierować przez Niemieckiego Prezydenta czy premiera. Prezydent musi być silną psychicznie osobą. Nie może też co oczywiste otrzymywać dotacji od fundacji utrzymywanych przez obce rządy (patrz - Campus finansowany przez Niemcy). Dlatego prezydentem nie może zostać p. Trzaskowski. — Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
”Każdy post paplaka to bełkot kretyna” ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
![]() Nie będą uczyć nas historii Niemcy ani Żydzi! Nie będą naszych dzieci wychowywać i tolerancji uczyć dewianci! Nie będą! I nie będzie nam eurokołchozowa rada komisarzy ludowych tłumaczyła, jak mamy się rządzić we własnym państwie. STOP segregacji sanitarnej, precz zjemy WHO! STOP ukrainizacji Polski! I STOP bonderyzacji polskiej racji stanu! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
Umiejętność czytania jest niezmiernie ważna. Ale nie jest widać dostępna ani dupokratom ani paplakom. Kellog ostrzega nas co jest ustalane w wagonie gdzie nie wpuszczono Tuska. Niemcy / Francja / Anglia wymysliły że wojnę na Ukrainie będą prowadzili przy pomocy Polskich Askarysow. Trzeba przywrócić działanie Europy i NATO na nogi i przywrócić pozycję Polski. A Tusk nie jest zdolny do uczynienia tego. — Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Cześć wszystkim! Chciałem podzielić się kilkoma informacjami na temat rolek tworzywowych poliamidowych prostych z łożyskiem, które są coraz częściej wybierane do zastosowań przemysłowych i transportowych https://kamar-kola.pl/rolki-tworzywowe-poliamidowe-proste-z-lozyskiem/ Jeśli szukacie sprawdzonych, wytrzymałych rolek do wózków, maszyn transportowych czy innych urządzeń przemysłowych, to te rolki mogą być idealnym rozwiązaniem.
|
|
Podający się za katolika paplak jako #Lobo zdaje się nie rozumieć że nie są wiarygodne wiadomości pisane przez takich jak on paplak oszustów. ... Podlasie nie jest ciemne. paplak! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
benio2 (---.o.i24.pl) Data: 14-05-25 17:05 Cześć beniu2! Twoje informacje na temat rolek tworzywowych poliamidowych prostych z łożyskiem, które są coraz częściej wybierane do zastosowań przemysłowych i transportowych {https://kamar-kola.pl/rolki-tworzywowe-poliamidowe-proste-z-lozyskiem} są bardzo przydatne dla kogoś kto szuka sprawdzonych, wytrzymałych rolek do wózków, maszyn transportowych czy innych urządzeń przemysłowych, i to te właśnie rolki mogą być idealnym rozwiązaniem. Dzięki za info, czuj duch i trzymaj się prosto, a nie jak skrzywiony dupiarz na debacie. — Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
This is an interesting discussion about virtual vs. real worlds. For fun breaks, I love using <a href=\"https://www.randompokemon.games/\">Pokémon Tools,Game Randomizers,Fan Resources</a> to mix up my gameplay. It adds a fresh twist to the Pokémon experience!
|
|
TAK CHCIELI NAS TFUSKOIDY ZAŁATWIĆ W WIRTUALU: Masz wolne 400 tysięcy Euro? Możesz spróbować wygrać wybory Prezydenckie w Polsce. Że niemożliwe? Ech, człowieku małej wiary... Ktoś spróbował: [urlhttps://tiny.pl/vt78m-9v Sprawa powoli się rozkręca. Jak to mawiają - jest rozwojowa... Ktoś opłacił straszną ilość ogłoszeń. Ogłoszenia reklamowały wice-Tuska a krytykowała Mentzena i Nawrockiego - i to w sposób który miał obrażać i grać na najniższych instynktach. Reklamy nie były podpisane przez żaden z komitetów. Powiązania osób które wedle WP i OKO to realizowały są jednoznaczne. Mleko się rozlało... Wyszło chyba przypadkiem jako przygrywka dla \"wariantu Rumuńskiego\". I o tym właśnie są te wybory aby takich numerów nie było. — Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu zrobili swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |