Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Powiedzcie mi, który z tzw. poważnych przywódców, robi z siebie podobnego pajaca? |
Jak np. zupa szczawiowa od Gośki, zaje-placki od teściowej, czy ostatnio, obieranie ziemniaków pod kamerę? Zna ktoś podobny przypadek? Czy po prostu, Donald awansował na kartofla? Czy temu który mu doradza, POgięło totalnie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Powiedzcie mi, który z tzw. poważnych przywódców, robi z siebie podobnego pajaca? |
Wyobrażacie sobie przywódcę Chin, któregoś kanclerza, Trumpa lub Putina, obierających kartofle? Czy platfusy uważają Polaków aż za takich idiotów, żeby im wciskać aż tak prymitywne pierd*ły?
|
|
Re: Powiedzcie mi, który z tzw. poważnych przywódców, robi z siebie podobnego pajaca? |
Kuźwa żebym wiedziała to może i mi by dziś obrał na kartacze gar ziemniaków,jak tak lubi. A w ramach\" zapłaty\" by mógł zabrać ze sobą obierki. Kasia..
|
|
no najlepszy jest portret ślubny Kaczyńskiego z jego kotem hahahahahahah ![]() Zeus ![]()
|
|
![]() Zeus ![]()
|
|
Król Europy daje bardzo POzytywny przekaz o tym, że w weekend pełni rolę zwyczajnego, przeciętnego POlaka, nie odrywając się od rzeczywistości. Ta fotka zatem bardzo ludzka i wzruszająca jest... Kretyński Tramp i jego przeciwnik z Chin zapewne nigdy nie uczestniczyli w samoobsłudze, żerując na sprawowanej funkcji i korzystając z rzeszy służebnic (także seksualnych) i innych lokajów... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
oj, tam Tramp siedział za kierownicą śmieciarki i było dobrze ? obiektywny realista
|
|
http://www.um.lomza.pl/index.php?wiad=12951 Kali ciemna PiSdo, skup się na tym do czego cię powołano… Chyba nie muszę opisywać, który to kali…. ![]() urbi et orbi !
|
|
hahah ślepy chviszczon odczarowany :) obiektywny realista
|
|
Kiedyś byłem świadkiem jak człowiek starszej daty niemógł POwstrzymać się od szyderczego śmiechu na widok mężczyzny rozwieszającego na sznurze ciuszki niemowlaka... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
SORRY, z całym szacunkiem dla p. czar - jesteś w błędzie! nasz ślepy krzysio-kali to rocznik 1957-59 , nie ten target, no chyba, że niespracowany typ tak młodo wygląda. obiektywny realista
|
|
No to jest właśnie kali ciemna PiSda, co to po moich wcześniejszych ostrzeżeniach deklarował opuszczenie tego forum…. No ale nie wytrzymał i zaczął pluć jadem ponownie…. ![]() urbi et orbi !
|
|
no, nie bądźmy realistami, opierajmy się na wcześniejszych postach, sam bym go zgnoił ! jakbym miał 99%pewności , podobnie i jak Kasię N. - DE. wotkę - hahaha a jak tam andszej alkoholik z Nowogrodu ? :) obiektywny realista
|
|
p.czar - może być np. nowy taki temat : Wiceprezes Koła PZN w Łomży Krzysztof Szymanowski - pisuje na forum jako; kali, aparat, Bubaras, itp... ??? ... i będzie wszystko jasne. obiektywny realista
|
|
Nie jest istotne kim jest w realu, ja bym nie dociekał, istotne jest jak szkaradne i szkodliwe sPOłecznie głosi POglądy. De.wotce wydaje się, że ja jestem tym słynnym, łomżyńskim Władkiem, mógłbym się na niej odegrać, bo przypadkiem dowiedziałem się kim ona jest w realu. Jednak nie walczę z ludźmi (POza tymi, którzy pełnią funkcje publiczne) tylko POlemizuję z ich POglądami. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
paplak, gowno wiesz i się chwalisz :))) \"przypadkiem dowiedziałem się kim ona jest w realu. \" hahaha przez lata De.wotka jechała po tobie, jak, po zbitym psie ! ...hahaha a ty dalej podniecaj się jej barhanami . obiektywny realista
|
|
haha co za hipokryta - De.wotka go zawsze z błotem mieszała, :komuch, bydle itp... a on jej i jej fanom teraz dopę liże :)) obiektywny realista
|
|
Kierunkowy do Wa-wy, olewam mętnym moczem De.wotki twoje napastliwe POsty, jesteś niezrównoważonym typem przeżywającym jakieś problemy emocjonalne... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Towarzyszko bambusa vel ziuto krasnaja blać, od kartofli to byli wyzywani bracia Kaczyńscy. A większej kompromitacji Polski na arenie międzynarodowe dosłużył się podnóżek I sekreatza KC PZPR-pis. Jak pies warował pod drzwiami Trampka, aby jemu zaparzyć o podać herbatę do biurka. A potem paszoł won. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
No to ma folksdojcz-kvrestvo problem. A czarcia kvrva na kaczych łapach popadła w uniesienie, że to niby po jej ostrzeżeniach postanowiłem opuścić forumową, antypolską folksdojcz-bandę. Do skrobania kartofli sprzedajna hołoto.
|
|
Krzysiu ciemna PiSdo, nie podniecaj się tak bo znowu na kardiologii wylądujesz…. A oni tam drugi raz twego smrodu nie zniosą…. ![]() urbi et orbi !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |