niedziela, 20 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
A tymczasem na Kremlu strzelają szampany za zdrowie I sekretarza KC PZPR-pis.

Tobie też laska daje dupki przygłupku? O ile jakaś kobieta, poza mamą jest w Twoim życiu to chciałabym żeby przeczytała jakich sformułowań używasz. Dla mnie to Ty, jesteś jakąś patologiczną istotą, nie ta kobieta, która potrzebuje pomocy.
Najgorzej jak się taki gimbus dorwie do klawiatury i morały próbuje prawić. Idź do lekcji smarkaczu.

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: A tymczasem na Kremlu strzelają szampany za zdrowie I sekretarza KC PZPR-pis.

http://d4bc3a.mojasonda.pl/ nadal mozna glosowac

Borys-50

Re: A tymczasem na Kremlu strzelają szampany za zdrowie I sekretarza KC PZPR-pis.

to czego sie wtracasz w moje zycie erotyczne wredna suczko?
nie twoj interes. Zajmij sie lepiej wsadzaniem swego walka do ciasta tam skad go przed chwila wyciagnelas.

czego zasmiecasz temat? ten dotyczy samotnej matki a nie mojej kobiety

Temat dotyczy pomocy dla samotnej matki. A co Ty wniosłeś do tematu patologiczny chłopcze? Poza wyzwiskami?

Borys-50

bogusek85 -> ivo.waw@gmail.com Diagnostykę warto zrobić jak najszybciej, póki drogi czyste. Chyba ze chcesz za rolki płacić :/

slaby ten paplik jest, nie ma co.

http://www.lasy.gov.pl/zubr

Masakra to z Ciebie będzie jak się trafisz na imprezę

„Prawda jest największym wrogiem państwa.“
Joseph Goebbels.

Zapomniałem dodać, że post nie dotyczył niejakiego Transpondera, który dał już głos. Fakt moja wina

Adamus tyle że pojawiają się ogłoszenia z informacją PIES Z RODOWODEM a jak co do czego dochodzi to właśnie jest to rodowód sppr i cena 3krotnie niższa niż te z rofowodem FCI.

czy gdzieś w okolicy są prawdziwe hodowle małych psów typu pudel miniatura czy shihtzu ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org