Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W lewackiej nowomowie kobieta nie będzie człowiekiem? |
Śliczna! Czy ma już dom?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W lewackiej nowomowie kobieta nie będzie człowiekiem? |
Już k***a przesadzają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
u mnie tez
|
|
604458244 Robert Ostrołeka. niemcy 350zł W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
No tak bo do kasy dorwało się nowe pokolenie, które uważa, że mu się wszystko należy, a świat jest po to, aby im służył. Jeśli tak jest to niedługo "świat im służyć przestanie". Dawno tam nie byłem... te golonki! Chyba teraz pojadę i sam zobaczę.
|
|
Zabiorę 2 osoby w kierunku Zielonej Góry.Wyjazd jutro o 10 rano.
|
|
zaopiekuje się dzieckiem za symboliczną kwotę. Ty ustalasz stawkę. Jestem studentką II roku. Mam bardzo mało zajęć i mnóstwo wolnego czasu. Zatem chętnie pomogę za bardzo syboliczną kwotę. Kocham dzieci , jestem odpowiedzialną osobą i napewno można mi powierzyć dziecko. Opiekuję się również dzieckiem koleżanki . Napewno nie będziecie Państwo żałować. Proszę o rozsądne propozycje. Najchętniej u siebie w domu , ulica Broniewskiego. Pozdrawiam serdecznie. telefon 881 661 186
|
|
Witam. Chodzi mi o to że od kilku tygodni na strzelnicy nie ma internetu tzw. hot spot wifi. Czy ktoś potrafi podać jakieś namiary gdzie można zadzwonić by ktoś to naprawił lub coś w tym stylu. Będe bardzo wdzięczny za odpowiedź
|
|
Nie ma jeszcze domu.Po kwarantannie zostanie wysterylizowana i będzie czekać na nowy dom.
|
|
Moje byłe mówią, że jestem w tym najlepszy. Wspominają też coś i Marudzie ale to nie sprawdzona plotka. Więc nie umawiaj się z jakimiś kelnerami tylko wal do pewniaków :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |