niedziela, 20 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mówił, że to nie był atak hakerów

Hej Komisja lekarska ludzi z krzywymi plecami uwala nie?proszę o odp

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mówił, że to nie był atak hakerów

po lekturze Kontaktów, trzeba przyznać, że ten Maniek S, to kawał kozaka. Od jednego wziął zaliczkę na odstrzelenie drugiego. Od drugiego wziął zaliczkę na odstrzelenie pierwszego. Jednemu obrobił chałupę.
Powinien im jeszcze panny wycmykać.
Gangsterka z Bożej łaski.)))))))

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

r

bez różnicy

Pare lat temu mecz w Suwałkach został odwołany i nie wybralismy sie na Biegun.
To dalo nam czas do lepszej mobilizacji by w nastepnym sezonie wybrac sie na polnoc w prawie 200 osob! Co bylo naszym rekordem do meczu w Whitestoku.

Dzisiaj ponownie mamy okazje wybrac sie do naszych sasiadow i pokazac, ze to jednak MY jestesmy lepsi mimo slabych wynikow JEDZIEMY by pomoc naszym grajkom poczuc sie prawie jak u siebie.

Najwazniejsza jest wspolna chec dopingowania kochanej druzyny, ktorej latwo nie jest a

MY JESTESMY OSTATNIMI KTORZY WIERZA W TEN KLUB!

Jak krzyczelismy kiedys do pilkarzy "Zrobcie to dla nas" tak teraz Wy ZROBCIE TO DLA NICH

Namawiajcie kolegow z klasy, pracy, ulicy, sasiadow, wujkow,braci ,siostry i wszyscy jedziemy w koszulkach szalach Bialo Czerwonych na BIEGUN POLNOCNY!
Zostalo zaledwie 4 dni, czas ucieka , wolnych miejsc ubywa.
Kto pierwszy ten lepszy!

Prawdopodobnie trzeba byc idiota by nie skorzystac z takiej okazji wspolnego wspanialego wyjazdu do tak bliskch Suwalk.

Ja jade a TY!?

To trzeba poczuc http://www.youtube.com/watch?v=ThNV0OFBLlk

JEDZIEMY ! ! !
http://www.youtube.com/watch?v=rzHgPYY4S2s

Od środy do piątku od godziny 19 do 20 można będzie sie zapisywać na placu niepodległości. !! Cena 25zł wyjazd w niedziele o 12 !

Treść jest ukryta

nic co ludzkie nie

blok na reymonta sorry za osiedle :)

mn

no te se kuwa bedziecie ogladac hehe powinni gdzies u mnie zamontowac to bym se kuwa z domu nie musial wychodzic i bym se patrzyl caly czas czy mi bryki nie kradna bo mam jakies dziwne przeczucie ze mi podpierdzielą hehe

jak w kiblu plakaty to dobrze bo w szkołach nie wiem jak teraz ale kiedyś nie było papieru :D

No to teraż niejeden mąz i zona będą spac spokojnie . domek na kamerkach kochanek się nie przemknie niezauważony

gdzie w Łomży dostanę gąbeczki do słuchawek??

Tak jak pisaliście próbowałam z nim rozmawiać jak z człowiekiem ale nic do niego nie dociera. Powiedziałam mu że jeżeli mego męża jedynego żywiciela rodziny użądli pszczoła i trzeba będzie wieść na pogotowie to do niego zadzwonię pierwsza. A on na to że ma jakiś związek pszczelarski i jego latające owady są ubezpieczone i jego nic nie obchodzi !!!!
I to ma być człowiek
A w ogóle dowiedziałam się że te pszczoły zabrał ze swojego podwórka bo jego sąsiadka była uczulona.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org