niedziela, 20 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kabaret w Sejmie.

BOŻE chroń Królową. Nie chce mi się z wami gadać [bez komentaża].

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kabaret w Sejmie.

Zastanawiajacy jest ostatni punkt ankiety "Moglismy wybrac lepiej"
Pytanie tylko kogo? Ci lepsi nie startowali w wyborach.
A swoja droga 8,61 na Radnego w porownaniu do 97 na Prezydenta jasno pokazuje, ze wybor Prezydenta byl sluszny.

Dzizas... Niniejsza "sonda" niczego nie pokazuje, ponieważ nie ma absolutnie żadnej wartości badawczej i nie spełnia wymogów metodologicznych właściwych dla tego typu badań społecznych.
Wyników takiej "sondy" nie można uogólniać na jakąkolwiek zbiorowość, tym bardziej na mieszkańców ponad 60-cio tysięcznego miasta.

Dla dociekliwych:
A. Sztumski, Wstęp do medod i technik badawczych

Łomża wyborowe lub MM's (Małe Mocne), zależnie od okazji. Jak mam ochote na piwo pije Rarytasa, jak mam ochote sie nachlac to MM's lub Voodka ;]

Oni bendą robić do zimy 2006 roku to dopiero bedzie wszystko ok.

Ma zowsze Łomża

"Happy Singers" Białystok

o dj tez ju bylo :D

Zbych

peja to przeczytaj 101 raz :D

Ja Jak najbardziej lubie piwo najlepiej Carlsberga dobre piwko a co do Łomży to takie sobie ale lepiej pije sie piwo z przyjaciółmi hehe :)

TRZYMAĆ SIE PIWOSZE

tylko lech...male lomza mozna na koneic aby sie doprawic wiem co mowie...

Jaka Dziewczyna chce kolczyk na języku ja bym takiej niechciał dziewczyny jak by przysło do całowania to jak bym sie całował z języczkiem z tako to bi mi poraniła język albo wogóle by zaczepił sie i niedał rady odczepić wtedy by musieli rocianać języki hehe ;] a co do zrobienia tego to ja moge za małą dopłatą mój dziadek ma tako maszynke do kolczykowania krów tylko byś musiała napisać numery rejestracyjne i bedziesz miała kolczyk za 12 zł taki ładny żółty :D a co do szalenia to idz na dyskoteke i poszalejesz a ty chcesz kolczyk to napewno juz od kilku lat kładziesz dużo tapety na twarz bo bez niej byś wyglądała jak babcia z Ukrainy.Nie wiem co te dzieci wyprawiają malują sie kolczyki wszedzie wiesz rób kolczyk na pi...dzie i na d...pie i bedzie trendy :))

Nie wiem czy tylko do jednego kolczyka się ograniczać? Skoro to takie źródło piękna, młodości, radości ..itd, to lepiej całe ciało wykolczykować. Proporcjonalnie do ilości kolczyków będziesz piękniejsza itd... . Ciekawi mnie jak zareagujesz na zdjęcia Pań z dzikiej afryki , które w uszach ( lub innych częsciach ciała ) noszą potworne z naszego punktu widzenia przedmioty, kliny itd. Może w Afryce będą pokazywać twoje zdjęcie? Ciekwe jak potraktują : odważna dziewczyna, czy że poszłaś na dziwny kompromis, że ten kolczyk powinien być znacznie większy. Sam fakt porównywania się z paniami z buszu brzmi nobilitująco.
A poważnie, po co?

Peja vel Dj.RobiN - poziom Twojego intelektu jest tak wysoki, a Twój umysł tak lotny, że nie potrzebujesz żadnej obwodnicy. Szybujesz po bezkresnym nieboskłonie absurdu. Chylę czoła przed Twoją prznikliwością i dociekliwością osiągającą, nie przymierzając poziom Romana G., jedynego sprawiedliwego.

Ciemność widzę...

P.S. Na pewno runie Dzidżeju, na pewno! Na Twą głowę...

Ja najbardziej lubie Łomża Wyborowe. Bardzo dobre jest też piwo z Warszawy (Królewskie)

A najgorsze są piwa zza wschodniej granicy - z białegostoku

1 kwietnia 2005 ?
To będzie przeprawa balonowa !

Najlepsze (oprócz Carlsberga i Hainekena):
Svyturys extra
Kelt
Velvet
Bażant
Łomża wyb.
Tyskie
Okocim (biały)
Kasztelańskie

Najgorsze (ze znanych):
Dojlidy
Belgia
Van Pur
Warka
Wrocław

Robbins/ jakoś tak :P jesli chodzi o ten typ zabawy, on zna sie na rzeczy :P potrafi zabawic ludzi :)

Teee...alchemik! hehe :-)

Pozdro Graboś! wiesz jak takie żeczy życie ułatwiają ?

jjjjjjjjjjjj

Zbych

To mi zalatuje fetyszyzmem...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org