Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kabaret w Sejmie. |
BOŻE chroń Królową. Nie chce mi się z wami gadać [bez komentaża].
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kabaret w Sejmie. |
Zastanawiajacy jest ostatni punkt ankiety "Moglismy wybrac lepiej" Pytanie tylko kogo? Ci lepsi nie startowali w wyborach. A swoja droga 8,61 na Radnego w porownaniu do 97 na Prezydenta jasno pokazuje, ze wybor Prezydenta byl sluszny.
|
|
Dzizas... Niniejsza "sonda" niczego nie pokazuje, ponieważ nie ma absolutnie żadnej wartości badawczej i nie spełnia wymogów metodologicznych właściwych dla tego typu badań społecznych. Wyników takiej "sondy" nie można uogólniać na jakąkolwiek zbiorowość, tym bardziej na mieszkańców ponad 60-cio tysięcznego miasta. Dla dociekliwych: A. Sztumski, Wstęp do medod i technik badawczych
|
|
Łomża wyborowe lub MM's (Małe Mocne), zależnie od okazji. Jak mam ochote na piwo pije Rarytasa, jak mam ochote sie nachlac to MM's lub Voodka ;]
|
|
Oni bendą robić do zimy 2006 roku to dopiero bedzie wszystko ok. Ma zowsze Łomża
|
|
"Happy Singers" Białystok
|
|
o dj tez ju bylo :D Zbych
|
|
peja to przeczytaj 101 raz :D
|
|
Ja Jak najbardziej lubie piwo najlepiej Carlsberga dobre piwko a co do Łomży to takie sobie ale lepiej pije sie piwo z przyjaciółmi hehe :) TRZYMAĆ SIE PIWOSZE
|
|
tylko lech...male lomza mozna na koneic aby sie doprawic wiem co mowie...
|
|
Jaka Dziewczyna chce kolczyk na języku ja bym takiej niechciał dziewczyny jak by przysło do całowania to jak bym sie całował z języczkiem z tako to bi mi poraniła język albo wogóle by zaczepił sie i niedał rady odczepić wtedy by musieli rocianać języki hehe ;] a co do zrobienia tego to ja moge za małą dopłatą mój dziadek ma tako maszynke do kolczykowania krów tylko byś musiała napisać numery rejestracyjne i bedziesz miała kolczyk za 12 zł taki ładny żółty :D a co do szalenia to idz na dyskoteke i poszalejesz a ty chcesz kolczyk to napewno juz od kilku lat kładziesz dużo tapety na twarz bo bez niej byś wyglądała jak babcia z Ukrainy.Nie wiem co te dzieci wyprawiają malują sie kolczyki wszedzie wiesz rób kolczyk na pi...dzie i na d...pie i bedzie trendy :))
|
|
Nie wiem czy tylko do jednego kolczyka się ograniczać? Skoro to takie źródło piękna, młodości, radości ..itd, to lepiej całe ciało wykolczykować. Proporcjonalnie do ilości kolczyków będziesz piękniejsza itd... . Ciekawi mnie jak zareagujesz na zdjęcia Pań z dzikiej afryki , które w uszach ( lub innych częsciach ciała ) noszą potworne z naszego punktu widzenia przedmioty, kliny itd. Może w Afryce będą pokazywać twoje zdjęcie? Ciekwe jak potraktują : odważna dziewczyna, czy że poszłaś na dziwny kompromis, że ten kolczyk powinien być znacznie większy. Sam fakt porównywania się z paniami z buszu brzmi nobilitująco. A poważnie, po co?
|
|
Peja vel Dj.RobiN - poziom Twojego intelektu jest tak wysoki, a Twój umysł tak lotny, że nie potrzebujesz żadnej obwodnicy. Szybujesz po bezkresnym nieboskłonie absurdu. Chylę czoła przed Twoją prznikliwością i dociekliwością osiągającą, nie przymierzając poziom Romana G., jedynego sprawiedliwego. Ciemność widzę... P.S. Na pewno runie Dzidżeju, na pewno! Na Twą głowę...
|
|
Ja najbardziej lubie Łomża Wyborowe. Bardzo dobre jest też piwo z Warszawy (Królewskie) A najgorsze są piwa zza wschodniej granicy - z białegostoku
|
|
1 kwietnia 2005 ? To będzie przeprawa balonowa !
|
|
Najlepsze (oprócz Carlsberga i Hainekena): Svyturys extra Kelt Velvet Bażant Łomża wyb. Tyskie Okocim (biały) Kasztelańskie Najgorsze (ze znanych): Dojlidy Belgia Van Pur Warka Wrocław
|
|
Robbins/ jakoś tak :P jesli chodzi o ten typ zabawy, on zna sie na rzeczy :P potrafi zabawic ludzi :)
|
|
Teee...alchemik! hehe :-)
|
|
Pozdro Graboś! wiesz jak takie żeczy życie ułatwiają ?
|
|
jjjjjjjjjjjj Zbych
|
|
To mi zalatuje fetyszyzmem...
|