środa, 06 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wszystko wskazuje ze wygra PiS

Nienawidzę Białego jak niczego innego na świecie...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wszystko wskazuje ze wygra PiS

Yorker,jeżeli chodzi o lokal do wynajęcia,będę mógł pomóc w tym temacie pod koniec marca :) Wcześniej nie da rady.

ze niby jak jedziesz 42 to juz masz mandat :)???

Witam serdecznie ... nie jestesmy zbyt znana firma ,przenieslismy sie z Warszawy i oferujemy swoje usługi w Łomży. Jezeli jest pan/pani zainteresowany/na nasza oferta prosimy o kontakt ( e-mail , telefon ).Do usłyszenia

Żadnej Jadze nie kibicuje:) A na trening wasz nie moge przyjsc bo jestem zbyt zajęty :)

A może ktoś z Was wie gdzie,w Łomzy przegrywają VHS na DVD ?Pozdrawiam

bo tylko dużo w internecie potraficie gadac

Bo szczęście to jest takie coś, co trzeba mieć, żeby było
Cytat własny (copyright ©)

Ja mogę opisywać to kilka dni...bym gadał i gadał... widzę często jak osoby bogate...z domków jednorodzinnych przyjeżdżają i wyrzucają śmieci..mówisz o dwóch worach... to pestka. Ja widziałem jak koleś przyjeżdżał do śmietnika 4 razy... tylne siedzenia były złożone, a bagażnik był zawalony wielkimi workami śmieci! Bezczelność! Kobieta z dzieckiem, jeszcze szkrab w wózku. Dzieciak siedział na śmieciach, za plecami miał śmieci, pod wózkiem śmieci i na raczkach wózka śmieci. I tak kilka razy dziennie nawet... czasami o północy. Gdy pokazałem koledze sytuację, którą widział na żywo...powiedział cytuję "Ja nie nazbierałbym tyle śmieci przez tydzień". Ja już się chyba z tym przyzwyczaiłem. Ale po podwyżkach za wywóz śmieci powinienem chyba mocniej reagować, bo takie podwyżki są w jakiejś części tym spowodowane.

Aha... i nie mówcie mi, że siedzę w oknie cały dzień, bo takie sytuacje są normą...

15 zł za godzinkę

Hej

temat juz nieaktualny, transport jest.
Gdyby ktos cyklicznie jeździł do Wawy w niedziele rano i najlepiej wracal to tez prosiłbym o kontakt na gg. Moze sie przydac na przyszlosc.

Pozdrawiam i dzieki dla tych co sie zgłosili :)

trzeba sobie pomagac :)

@MR.Y

A tak z innej beczki, do kiosku też jeździsz samochodem?

nie to pedalska gra, dla pedaluw

panie MR.Y to co do śmietnika, do kościółka i do kiosku bo wachy na wiecej nie styka co??? no ale ma sie BMW i to sie liczy, a to że niema na czym jezdzić to drobny szczegół !!

Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo...
Aż trudno wymienić

Zastanawiam się czy dobrze zrobiłem.Byłem pewnego razu nad rzeką,jestem wędkarzem,pozbierałem śmieci które ktoś zostawił iprzywiozłem do domu,oczywiście wyrzuciłem do śmietnika pod blokiem.

hmm... polecam telepizze tak jest salka do wynajecia

jak juz bierzesz sie za remont i doprowadzenie go do czegos ladnego, to lepiej patrz na warszawe...

pewnie tyle co w biebrzy

Zapytaj na łomżyńskich forach motoryzacyjnych, tam kilka osób ma/miało fajne DF-y.
Np. tutaj: http://www.clublomza.fora.pl

Swoją drogą cieszy fakt, że kolejna osoba w Łomży bierze się za rewitalizację popularnego "Kanta". Powodzenia !

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

najlepiej spotkać sie gdzieś i ustalić szczegóły

EMO to już wogóle dno. Skini jeszcze są (znam kilku osobiście). A z ubiorem to źle mnie zrozumiałeś. Polacy noszą ubrania z flagami innych Państw ale narody innych państw Naszych Barw napewno nie założą więc jaka tu integracja? Integrację widziałeś na reklamie Niemców którzy postrzegają nasz Naród jako złodziei a tyle Polaków nosi ich Barwy. Nie chce wywołać wojny, chce tylko poznać zdanie innych.

Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo...
Aż trudno wymienić

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org